Platforma de găzduire cloud
Un mediu de găzduire cloud fără probleme intalnite in găzduirea web obișnuită. Viteză de încărcare considerabilă a site-urilor web. O durată de utilizare a serverului de 99,9%.

O platformă inovatoare de găzduire în cloud – IrisHost
Am conceput propria platformă personalizată de găzduire cloud.

Avantajul esențial al dezvoltării propriei tale platforme este că nu vă faceți griji pentru aproape nicio problemă de compatibilitate. Știi bine din timp ce hardware avem implementat și știi, de asemenea, cum software-ul selectat funcționezâ corespunzător cu acel hardware. Acest lucru face ca platforma de găzduire web cloud să fie mult mai eficientă și mai fiabilă în comparație cu ceea ce oferă concurența. Ba mai mult, totul se bazează pe o versiune de SELinux (Linux-Enhanced Linux) foarte bine optimizată. Acest lucru a diminuat riscul ca nodurile noastre să fie infectate cu un virus, precum și alte adware și spyware la 0%.

De asemenea, rețeaua internă personalizată protejează și mașinile noastre fizice. Alcătuită din hardware de înaltă calitate de la Juniper și software customizat foarte mult, rețeaua noastră este gata să facă față tuturor tipurilor de situații – va permite mulți clienți activi simultan, precum și reținerea atacurilor de orice natura.

Cloud

Nu în ultimul rând, la noi, totul este scalabil. Ori de câte ori avem nevoie de mai mult spațiu pentru stocare, instalăm un server web proaspăt și se transformă într-un server de stocare proaspăt imediat. Dacă dorim mai mult spațiu de stocare MySQL, un server gol diferit devine un server MySQL în câteva secunde. De îndată ce un nou server web este atașat la sistemul nostru, acesta este apt să fie utilizat.

Prin urmare, platforma noastră de găzduire cloud funcționează foarte ușor și vă oferă cel mai bun mediu posibil pentru crearea tuturor site-urilor dvs. web. Și cu 99,9% uptime pe server și 99,9% garanții de funcționare în rețea, nu va trebui să vă faceti nicio grija.


Copyright Irishost 2019 | un produs BitsWorld | Gazduire