gallery/găzduire-cloud
Verifică domeniu :

Manager Domenii

Soluție de administrare a domeniului de la un singur punct Managerul de domenii este o parte fundamentală din Control Panel client și include toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă gestiona domeniile. Dispune de o interfață simpla prin care puteți modifica setările DNS, puteți actualiza informațiile WHOIS, puteți bloca numele de domeniu sau puteți seta nume de sub-domenii doar printr-un simplu clic al mouse-ului.

gallery/manager-domenii
gallery/dns-records-management

Mai multe înregistrări DNS personalizate


A, AAAA, MX, înregistrări CNAME și multe altele
Prin intermediul secțiunii DNS a Managerului de domenii, puteți modifica diferite înregistrări ale resurselor DNS pentru domeniile dvs., printre care înregistrările A, AAAA, MX, NS, SRV, CNAME și TXT. Adăugarea unei noi înregistrări a resurselor DNS este foarte ușoară. Doar alegeți un nume de domeniu și apoi specificați înregistrarea de resurse pe care o doriți. Orice modificare pe care o faceți se va reflecta on-line în doar douăzeci și patru de ore. În cazul în care doriți să restaurați valoarea precedentă a înregistrării, apăsați butonul Revenire.

Secțiunea Personalizată DNS cuprinde, de asemenea, un instrument de localizare GeoIP, care vă permite să direcționați persoane dintr-o anumită regiune geografică într-o anumită versiune lingvistică a site-ului dvs.

Protectie Whois

O modalitate eficientă de a vă masca informațiile personale
Cu ajutorul funcției de protecție WHOIS, veți putea masca informațiile personale care pot fi văzute pe Internet după o căutare WHOIS pe domeniul dvs. Astfel, atunci când cineva efectuează o căutare WHOIS pe domeniul dvs., ei vor vedea informații fictive în loc de detaliile dvs. personale. Cu această caracteristică activată, nu va trebui vreodată să vă faceți griji că cineva ar putea folosi adresa dvs. de telefon sau numărul de telefon pentru a vă deranja.

Opțiunea de protecție WHOIS este disponibilă pentru majoritatea domeniilor de nivel superior oferite pe site-ul nostru și o găsiți în Domain Manager integrat în panoul de control.

gallery/protectie-whois