Produse pentru slabit

Slabit fares. Fares - Silueta perfecta pentru controlul greutatii, 60 capsule - Catena

slabit fares

Prezentare Set pentru Slabit Silueta Perfecta - Fares: Acest set contine 3 produse care slabit fares completeaza reciproc, pentru o cura de slabire slabit fares.

Produsele se utilizeaza concomitent, conform modului de administrare precizat pentru fiecare.

🍀 Scapă de burtă: 15 ceaiuri de slabit care topesc grasimea - Eu stiu TV

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa. Durate unei cure este de 2 luni.

slabit fares

Actiuni: Arde grasimile, diuretic, laxativ Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa masa. Prezentare: Flacon cu 30 capsule a mg Contraindicații: Nu se recomanda copiilor sub 12 ani.

Efecte secundare si interactiuni: La dozele recomandate nu se cunosc.

slabit fares

Sarcina si alaptare: acest produs nu este recomandat femeilor si mamelor care alapteaza. Silueta Perfecta Ceai Drenaj, eliminare prin efet diuretic si laxativ si favorizare a arderilor. Administrare: 2 cani pe zi, dimineata si seara, neasociat cu alimentatia, neindulcit.

slabit fares

Durata unei cure este de saptamani cu o pauza de o luna. Daca efectul laxativ este prea intens, se reduce doza la 1 cana pe zi sau la 2 zile, seara, in functie de toleranta digestiva a persoanei.

Preparare: Peste un plic se toarna ml apa clocotita si se lasa 15 minute.

slabit fares

Ingrediente: Frunze de senna, flori de hibiscus, flori de soc, frunze de ceai verde, radacina de lemn dulce. Contraindicații: La copii sub 12 ani, sarcina, alaptare, diaree, deshidratare.

Silueta perfectă complex, M99, 28 plicuri, Fares : Farmacia Tei online

La varstnici nu se administreaza mai mult de 10 zile consecutiv. Sarcina si alaptare: Acest produs nu este recomandat femeilor si mamelor care alapteaza.

slabit fares

Prezentare: 20 plicuri cu snur a 1,5 grame Producător:.