Ce este si in ce consta terapia Gerson? | Ghid medical, tratamente si remedii naturiste

Dieta gerson

The Gerson Therapy Scurt istoric Terapia Gerson este o formă de tratament natural, bazat pe o dietă organică ce include plante, sucuri și clisme, și care activează și stimulează capacitatea organismului de a se vindeca. Medicul Max Gerson, s-a născut în Wongrowitz, Germania, în anul A dieta gerson cursurile universităților din Breslau, Wuerzburg, Berlin și Freiburg.

Suferind de migrene puternice, dr. Gerson a pus la punct o dietă care să îl ajute în ameliorarea și prevenirea episoade dureroase.

Terapia Gerson – Dietă pentru tratarea cancerului și a altor boli grave - BodyGeek

Unul dintre pacienții doctorului Gerson a descoperit că "dieta migrenei" i-a vindecat tuberculoza cutanată. Această descoperire l-a determinat pe Gerson să studieze în continuare dieta, continuând tratarea cu succes a mai multor pacienți diagnosticați cu tuberculoză. Îndr. Gerson a emigrat în Statele Unite și a primit autorizație de practică în statul New York. Timp de douăzeci de ani, el a tratat sute de pacienți cu cancer în cazul cărora tratamentele convenționale nu mai reușeau să determine un răspuns pozitiv.

Îndupă treizeci de ani de experimente clinice, Gerson a publicat o carte în care a descris această formă nouă de terapie împotriva cancerului. Această monografie medicală detaliază teoriile, dieta gerson și rezultatele a 50 din cazurile sale.

Cauta in site

Doctorul Gerson a murit în anul Terapia Gerson este un regim complex, folosit pentru a trata persoanele cu cancer și alte boli. Principalele părți ale terapiei cu Gerson sunt reprezentate de o dietă strictă, administrare de suplimente alimentare și clisme.

Terapia se bazează pe ideea că boala poate fi vindecată prin înlăturarea toxinelor din organism, stimularea sistemului imunitar și înlocuirea, în celulele organismului, a excesului de sare, cu potasiu. Cum acționează în corp Terapia Gerson are la bază ideea că cancerul este o boală a întregului organism, tumorile fiind doar un simptom al unui organism bolnav.

Cu toate acestea, nu a reusit sa invinga cancerul, boala nemiloasa care face milioane de victime in fiecare an, la nivel mondial.

Gerson considera cancerul ca fiind rezultatul unei acumulări a mai multor factori dăunători care, combinați, provoacă deteriorarea întregului sistem metabolic. Scopul terapiei Gerson este acela de a readuce organismul la starea metabolică normală sau cât mai aproape de această stare și de a dieta gerson metabolismul în echilibru și parametri naturali. Gerson dieta gerson observat dieta gerson pacienții cu cancer prezentau organe interne foarte degenerate, în special ficatul, cel mai probabil ca urmare a efortului intens de detoxifiere la care a fost supus în urma dezvoltării bolii.

El a observat, de asemenea, că această situație s-a agravat după chimioterapie, probabil din cauza introducerii mai multor produse toxice în sânge. Dieta gerson lui Gerson s-a concentrat pe menținerea și sprijinirea capacității ficatului dieta gerson a metaboliza substanțele toxice din organism, urmată de restabilirea funcției hepatice normale.

slabesti cu ceai de patrunjel dieta de slabire de 8 ore

De asemenea, dr. Gerson considera că persoanele diagnosticate cu cancer au prea multă sare sodiu în corpul lor, comparativ cu cantitatea de potasiu. El credea că aportul unor cantități mari de fructe și legume are capacitatea de a restabili echilibrul dieta gerson și de a curăța ficatul.

1. Ce este terapia Gerson?

Acest lucru ar permite ficatului să scape de celulele canceroase. După tratamentul intensiv inițial, de săptămâni, terapia Gerson cere pacienților cu cancer să adere la o dietă de întreținere săracă în sare, cu un conținut scăzut de zahăr, puține proteine de origine animală.

cum să îndepărtați grăsimea pe burta mea modalități de a pierde burta și grăsimea piciorului

Sunt recomandate toate tipurile de legume și fructe proaspete și organice. Tutunul, alcoolul, conservele, produsele congelate și alte alimente prelucrate sunt interzise.

Terapia GERSON - Charlotte Gerson, Dr. Morton Walker - Editura Litera

Sarea și zahărul trebuie să fie reduse la minimum sau evitate complet - trebuie să provină din alimente naturale, nu din surse rafinate. Detoxifierea ficatului și producerea de hormoni tiroidieni pentru reglarea sistemului imunitar sunt cruciale în lupta cu cancerul. Detoxifierea ficatului cu ajutorul clismelor cu cafea este o procedură foarte importantă în terapia Gerson. Această procedură reduce cantitatea de toxine din sânge, curățind totodată și celulele de bagajul toxic.

Clismele dieta gerson cafea provoacă dilatarea canalelor biliare, facilitând eliminarea celulelor canceroase moarte din ficat si a produșilor toxici din vasele de sânge din peretele colonului. Terapia Gerson nu vizează nici un simptom sau boală specifică. În schimb, dorește tratarea cauzei care stă la baza acestei boli, restabilind astfel sănătatea întregului organism.

Dieta Gerson – principii, indicații și efecte - irishost.ro

Prin furnizarea de substanțe nutritive despre care se crede că sunt "absorbite cu ușurință" și utilizate de organism, se creează condițiile optime pentru vindecare. Este important de menționat faptul că terapia Gerson reprezintă o formă de terapie alternativă, ce nu este compatibilă cu tratamentul chimioterapic convențional.

Aceasta deoarece pacienții care urmează tratamentul medicamentos suferă de o suprimare a funcției imunitare. Utilizarea radioterapiei este considerată dieta gerson compatibilă cu terapia Gerson. Procedura medicală Controlul total a tot ceea ce intră și iese din organism este principiul de guvernare al regimului Gerson. Cele trei componente principale sunt dieta strictă, suplimentele nutritive și clismele regulate.

Terapia Gerson implică trei etape importante care trebuie efectuate simultan.

 1. Pot sa slabesc cand ma descurc
 2. Supraponderali și doresc să piardă în greutate
 3. Diete Dr Max Gerson si metoda sa veche de peste 90 de ani de a vindeca in totalitate cancerul Tratarea bolilor prin terapie nutritionala si detoxifiere nu este o metoda noua de tratament.
 4. Cu toate acestea, nu a reușit să învingă cancerul, boala nemiloasă care face milioane de victime în fiecare an, la nivel mondial.
 5. Terapia anticancer Gerson - Cristian Margarit
 6. Cristian Margarit 14 Cu cateva luni in urma cineva mi-a atras atentia asupra Terapiei nutritionale dietei Gerson, propusa de Max Gerson un medic german naturalizat in SUA inca din prima parte a secolului trecut.

Primul pas este detoxifierea cu ajutorul clismelor cu cafea. Al doilea pas este administrarea de substanțele nutritive esențiale, inclusiv enzimele din cele 13 pahare zilnice de sucuri obținute din legume și fructe proaspete. Al treilea pas este suplimentarea cu anumiți nutrienți, în special potasiu, iod și hormoni tiroidieni.

Distribuiți pe Twitter fot. Nu este recomandat ca dietă de slăbire. Terapia, deși populară, ridică o mulțime de controverse.

Sunt utilizate dieta gerson suplimente care includ niacină, pancreatină, ulei de ricin, coenzima Q10, enzime Wobe-Mugos, laetril, vitamina B În mod normal, un pacient care urmează această dietă trebuie să consume, într-o zi, treisprezece pahare de suc proaspăt din fruncte și legume, să consume, la mese, salate, legume gătite, supe, iar între mese, să aibă fructe și legume proaspete ca gustări.

Pregătirea preparatelor alimentare este de asemenea controlată. Alimentele pot fi preparate numai în vase din fontă.

 • Cum să pierdeți numai burta
 • Ce este si in ce consta terapia Gerson? | Ghid medical, tratamente si remedii naturiste
 • The Gerson Therapy. Dietoterapie. Terapii | Clinica ImunoMedica
 • Alimente bune in cura de slabire
 • Slăbire sanctuar jb

Nu sunt permise vase de aluminiu. Sucurile trebuie dieta gerson fie preparate folosind un anumit tip de storcător care zdrobește fructele sau legumele. De asemenea, toate fructele și legumele trebuie să provină din culturi organice, crescute fără pesticide sau îngrășăminte. Restricția pentru proteine și lapte poate fi ridicată pentru a include zerul. Clismele cu cafea sunt a treia componentă a terapiei Gerson.

Terapia GERSON - Charlotte Gerson, Dr. Morton Walker - Editura Litera - irishost.ro

Clismele determină dilatarea canalelor biliare de la nivel hepatic, permițând astfel ficatului să elibereze mai ușor produșii de metabolism și să accelereze eliminarea lor intestinală. La începutul terapiei, un pacient poate efectua patru sau mai multe clisme cu cafea pe zi.

Literatura sugerează că clismele cu cafea ajută la ameliorarea durerii asociate cu cancerele gastro-intestinale. Totuși, există încă dezbateri cu privire la efectul pe care clismele cu cafea îl au asupra canalelor biliare.

Autor: Costin Oana Terapia Gerson este o formă de medicină alternativă, o terapie metabolică ale cărei baze au fost puse relativ recent de către Max Gerson, medic de origine germană. Această terapie se adresează mai multor condiții și afecțiuni, dar mai ales cancerului, pe care pretinde că l-ar putea vindeca folosind o dietă alimentară strictă, clisme cu cafea și o serie de alte suplimente și indicații privind alimentația. Având parte de dieta gerson promovare crescândă, fără a avea însă în spate o susținere medicală și științifică, terapia Gerson trebuie privită cu precauție și înțeleasă înainte de a fi aplicată.

Gerson a mai observat că, de îndată ce pacienții cu cancer începeau acest regim alimentar, în urină erau eliberate cantități mari de sodiu. El a mai observat că celulele din corpurile pacienților care au fost umflate dieta gerson lichid au început să se micșoreze pe măsură ce lichidul a fost eliberat. El a dedus că motivul acestei eliminări masive de sodiu era faptul că dieta sa corecta leziunile tisulare generalizate cauzate de excesul de sodiu.

Pe lângă sucuri și clisme, pacientul trebuie să consume și suplimente precum vitamina B12, enzime pancreatice și suplimente naturale specifice. Recomandări Prin această abordare terapeutică, dieta Gerson reactivează natural capacitatea corpului vindecare.

Acest tratament puternic, natural, stimulează propriul sistem imunitar al organismului în lupta cu cancerul, artrita, bolile cardiace, alergiile și multe alte boli degenerative. Max Gerson a dezvoltat terapia Gerson în aniiinițial ca un tratament pentru migrenele sale puternice, și, în cele din urmă, ca un tratament pentru bolile degenerative, cum ar fi tuberculoza pielii, diabetul și, cel mai cunoscut, cancer. Terapia Gerson se bazează pe ideea că cancerul se dezvoltă atunci când există modificări ale metabolismului celular, ca urmare dieta gerson acumulării de substanțe toxice în organism.

Gerson credea că boala crește cantitatea de toxine din corp, iar ficatul devine suprasolicitat. Persoanele cu cancer au, de asemenea, dieta gerson mult sodiu și potasiu prea puțin în celulele din corpul lor, ceea ce provoacă leziuni tisulare și slăbirea funcției organelor vitale.

Beneficii Terapia Gerson tratează în mod eficient o gamă largă de afecțiuni, deoarece restabilește capacitatea organismului de a se vindeca. În loc să trateze numai simptomele unei anumite boli, dieta Gerson tratează cauzele majorității afecțiunilor degenerative: toxicitatea și deficiența nutrițională.

meta boost slăbire cafea cele mai bune centre de slăbire din hyderabad

O creștere a substanțelor nutritive, cu ajutorul sucurilor organice proaspete consumate zilnic, asigură organismului o doză mare de enzime, minerale și antioxidanți. Aceste substanțe acționează apoi în țesutul bolnav, în timp ce clismele cu cafea dieta gerson la eliminarea toxinelor din ficat. De-a lungul vieții, corpurile noastre sunt atacate de un număr mare de agenți cancerigeni și poluanți toxici. Aceste toxine ajung la noi prin aerul pe care îl respirăm, alimentele pe care le consumăm, medicamentele pe care le luăm și apa pe care o bem.

Regimul intensiv dieta gerson detoxifiere al terapiei Gerson elimină aceste toxine din organism, astfel încât vindecarea să poată fi sustenabilă.

cupping recenzii de slăbire poti sa slabesti fara sa folosesti greutati

Scopul terapiei Gerson este de a reface funcția ficatului și de a reechilibra metabolismului. Potrivit dr. Gerson, acest lucru se poate face prin eliminarea toxinelor din organism și prin ajutarea sistemului imunitar, cu o dietă specială și suplimente.

Интересные книги

Administrarea enizmelor pancreatice ajută ficatul și pancreasul, organe extrem de afectate de substanțele toxice. Efectul antitumoral Prin cantitatea mare de antioxidanți pe care pacientul o consumă în timpul acestei diete, efectul antitumoral poate fi explicat de acțiunea a numeroși fitocomplecși cu activitate anticancerigenă dovedită științific. Antioxidanți precum pirolidin dithiocarbamatul și N-acetil cisteina determină, in vitro și dieta gerson vivo, inhibarea parțială a creșterii celulare, în cazul cancerelor umane colorectale.